consumenten rollen 5 x

Consumenten retail rollen Metallic Cadeaufolie papier.

Cartaluce ® presenteert voor Nederland in 2009 een werkelijk geweldige lijn Consumenten rollen luxe Metallic folies .

Middels eigen import uit Europa hebben wij een geweldig pakket samengesteld voor u met de modernste kleuren en prints om in uw winkel of elders te verkopen . De rollen zijn allen 70 cm breed a 1 meter aan de rol. Per doos zitten er 5 verschillende design in een doos a 50 rol.

emper

LET OP : Wij verzenden reeds vanaf 1 doos franco huis op rekening.  Bent u wederverkoper inkoop organisatie of groothandel ? bel voor onze speciale prijzen . Wij hebben alles in voorraad en leveren binnen 24 – 48 uur de goederen binnen de Benelux.

!
Cartaluce ® 2009 Consumenten rollen retail voor winkels etc. Cartaluce.nl. klik op het plaatje.

5 verschillende designs retail Consumenten rollen zeer lux Metallic Cadeaufolie afmeting 70 cm x 1 meter a 50 rol .

5 geweldige nieuwe designs retail Consumenten rollen lux Metallic Cadeaufolie in de nieuwste en moderne kleuren uitgevoerd.

De rollen zijn Everyday dessin dus niet alleen voor de feestadgen maar het gehele jaar rond perfect te verkopen. Afmeting : 70 cm x 1 meter a 50 rol in een doos. Direct leverbaar binnen 24-48 uur franco huis op rekening vanaf reeds 1 doos.

De buitenzijde is voorzien van een geweldige luxe print de binnenzijde is zilver kleurig . Alle rollen zijn per stuk tevens voorzien van een barcode.

 

Probeer het eens, voor in uw winkel of elders - niet goed ! geld terug.

Klik hier voor het uitgebreide menu.